Αγόρασα βρεφικά είδη πρώτη φορά απο πολύ μεγάλο και επώνυμα κατάστημα με ανταγωνηστικές τιμές λόγο ελλείψεις χρόνου γιατί είμαι κλειδαράς γλυφάδας οπότε απο χρόνο μηδέν αφού είμαι ανοιχτός 24 ώρες. Αντιμετώπισα όμως προβλήματα σε ότι μου έστειλαν σχεδόν γιατί αλλιώς τα έλεγαν και αλλιώς ήταν η πραγματικότητα. Τώρα βρήκα το κατάστημα μας αφού τυχαία μίλαγα με μια φίλη μας και μου πρότεινε το https://probaby.gr/. Ότι αγοράζω από εδώ έρχεται άμεσα και είναι αξιόπιστο. Παράλληλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανθρωπιά των παιδιών που μιλάω στο τηλέφωνο μαζί τους (αλλά έχουν παιδιά και ξέρουν) ότι παραγγέλνω λάθος με καθοδηγούν στη σωστή επιλογή και ας είναι ποιο οικονομικό.

Όμως όσες φορές αγόρασα προϊόντα για τη μικρή μας απο το “https://babyme.gr/” με καθοδήγησαν τόσο απλά και σωστά στην επιλογή με απλό γνώμονα την υγεία της μικρής μας αλλά και τη βελτίωση του χρόνο μας και όχι για να μεγαλώσουν το χρηματικό ποσό που θα τους αφήσω.

Ήρθε η ώρα να αγοράσουμε βρεφικά για την εγγονή μας, αλλά χρόνος μηδέν αφού πλέον διατηρούμε κατάστημα για ταπητοκαθαριστηρια νεο ηρακλειο και ιδίως αυτή την εποχή δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος ούτε και για τα παιδιά μας αφού ασχολούνται με την επιχείρηση. Αγοράσαμε βρεφικά είδη από τα παιδιά εδώ στο http://babyme.gr/. Δεν περίμενα τέτοια εξυπηρέτηση αλλά και ποιότητα αφού δεν είχα δει τίποτα απο κοντά απο τα προϊόντα που θα αγοράζαμε. Δεν θα πω ψέματα όταν ήρθε το πρώτο πακέτο με καθυστέρηση μιας μέρας απογοητευτικα αλλά ζούμε στην εποχή της πανδημίας και έπρεπε να δείξω κατανόηση. Τώρα ποια μιλάω και τηλεφωνικά μαζί με τα παιδιά και μου λένε παράδοση αλλά και πολλές φορές τα φέρνει το ίδιο το probaby

Αναζήτηση